Филип Киркоров беше един от участниците в скандалното почти голо парти“,

...
Филип Киркоров беше един от участниците в скандалното почти голо парти“,
Коментари Харесай

След скандалното „полуголо парти Филип Киркоров отиде в САЩ на концерт на Мадона

Филип Киркоров беше един от участниците в скандалното „ съвсем голо празненство “, проведено от блогъра и телевизионна водеща Настя Ивлеева. В резултат на това празненството провокира мощен резонанс в съветското общество и участниците в него трябваше да се извинят пред камерата. 

Срещу някои бяха повдигнати обвинявания в укриване на налози, в това число Ивлеева. Киркоров, както знаете, също трябваше да заплати солидна сума, след което напусна Руската федерация. Той е забелязан в Съединени американски щати, пише телеграм каналът Mash.

Известно е, че националният актьор на Русия, артистът Филип Киркоров, е упрекнат в данъчен дълг в размер на съвсем 8 милиона рубли.

„ Съдебният арбитър от правосъден регион № 374 на Таганския регион на Москва издаде правосъдна заповед за събиране от Филип Киркоров в интерес на инспекцията на Федералната данъчна работа № 9 в Москва дълга за 2022 година по налози и такси в сума от 7 972 985 рубли “, сподели магистратският съд. Също по този начин от певеца беше събрана държавна такса от към 24 хиляди рубли.

Киркоров също беше небрежно изрязан от новогодишния филм " Иван Василиевич трансформира всичко ", където той изигра Петър Велики, като го размени с артиста Никита Кологриви, който стана прочут след ролята си в сериала " Думата на момчето ". След това стана известно, че артистът е изрязан от кино лентата „ Самоирония на ориста “, отхвърлен от новогодишни концерти и изпъден от листата на участниците в шоуто „ Златен грамофон Санкт Петербург “. Името му изчезна от страницата за оповестяване на събитието, а лицето на артиста беше отстранено от плаката на концерта.

И тази седмица стана известно, че някогашният брачен партньор на Алла Пугачова е напуснал Русия. Той е забелязан в Съединени американски щати. Певецът участва на концерта на поп дивата Мадона, който се организира в Ню Йорк в Медисън Скуеър Гардън.
 Филип Киркоров, Съединени американски щати Филип Киркоров в САЩ Снимка: Telegram канал Mash
Той беше съпроводен от приятеля си, родом от Донецк, младия дизайнер Максим Ситник.

Припомняме, че нашумялото празненство с „ съвсем гол ” дрескод (Almost Naked Party) се състоя в московския нощен клуб „ Мутабор ” в нощта на 20 против 21 декември 2023 г. След като стартира да се разгаря скандал към събитието, артистът сподели на прессекретаря на съветския президент Дмитрий Песков, че е попаднал на празненството инцидентно. След това той разгласява видео опрощение, в което споделя, че е „ минал през неверната врата “.

Въпреки обществените извинения, купонджиите започнаха да бъдат „ отменяни “ един по един. Така руският рапър Вацио, който стана звезда на " полуголия ваучър ", като се появи с чорап на гениталиите, ще отиде в армията напролет.

А срещу самата Настя Ивлеева е заведен групов иск за обезщетение за морални вреди за рекордната сума от 1 милиард рубли. Делото е заведено от инициативна група, ръководена от продуцента Александър Иншаков.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР